Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végigjátszás

2008.07.27

1. adásidény:

Az első tréfa

Vedd ki a komódból a rottyantópárnát. Ha megvan, irány a fürdőszoba. Az orvosságos szekrényben találsz egy pillanatragasztót. Ezután menj az előszobába és várj, amíg a szomszéd elhagyja a konyhát. Menj oda és vedd ki a frigóból tojást. Kend be pillanatragasztóval a kukkert és tedd a tojást a mikróba. Ezután menj a nappaliba az előszobán keresztül. Ott hajlítsd el a tévéantennát és tedd a rottyantópárnát a díványra. Végül menj az előszobába és már készen is van az első epizód.

A vasárnap tévénap!

Vedd ki a fűrészt a komódból. Ha megvan, irány a fürdőszoba. Találsz egy tekercs klotyópapírt a klotyópapírtartón, azzal tömítsd el a klotyót. Az orvosságos szekrényben van egy doboz hashajtó. Miután megszerezted, menj az előszobába és várj, amíg a szomszéd elhagyja a konyhát. Ekkor menj oda és vedd ki a frigóból a tojást. Tedd a mikróba és keverd a hashajtót a sörbe. Ezután menj a nappaliba az előszobán keresztül és hajlítsd el a tévéantennát. Az előbbi útvonalon menj vissza a konyhába és várj, amíg hat a hashajtó. Ekkor fürészeld el a díványt a nappaliban. Ha a szomszéd már a konyhában van, menj az előszobába és figyeld, milyen szép hátast dob ellenfeled.

Szülinapi meglepi

A komódban találsz petárdákat, egy filctollat és egy egérfogót. Ha megvannak, menj a fürdőszobába és vizsgáld meg a klotyópapírtartót. Az ott talált klotyópapírral tömítsd el a klotyót. Nézd meg a szappantartót is és szappanozd össze a padlót. Ezután menj a nappaliba és várj, amíg a szomszéd elhagyja a konyhát. Menj oda és vedd ki a frigóból a tojást. Ezután nyomás vissza a nappaliba és várj megint. Menj újra a konyhába, tedd a tojást a mikróba és a petárdákat a gyertyásdobozba. A nappalin keresztül menj az előszobába, tedd az egérfogót a postaládába és firkáld össze a képet a falon. Végül bújj el a gardróbban és nézd, mit szól a szomszéd a neki készített meglepetésekhez.

Az élet (nem) egy habostorta

A komódban találsz egy filctollat és egy pillanatragasztót. Ha megvannak, menj a fürdőszobába és vizsgáld meg a klotyópapír- és a szappantartót, majd nyisd ki az orvosságos szekrényt. Találsz benne hajnövesztőszert és borotvahabot. Ezután menj a nappaliba és várj, amíg a szomszéd elhagyja a konyhát. Menj oda és vedd ki a frigóból a tojást. Cseréld ki a tejszínhabot a borotvahabra. Ezután nyomás vissza a nappaliba és várj, amíg a szomszéd a konyhába megy. A fürdőszobában tömítsd el a klotyót a klotyópapírral, szappanozd össze a padlót, kend be az arcvizet pillanatragasztóval és önts hajnövesztőszert a dezodorba. Ezután bújj el a gardróbban és várj, amíg a szomszéd a fürdőszobába megy. Ekkor firkáld össze a képet, azután menj a konyhába és tedd a tojást a mikróba. Nincs más dolgod, mint a nappaliban megvárni, amíg a szomszéd belesétál az összes csapdába.

A bosszú is egy sport

A tekés táskában találsz egy fehér tekegolyót, a komódban pedig egy filctollat. Ezután menj a fürdőszobába, szerezd meg a klotyópapírt és a szappant, majd nyomás a nappaliba. Ott vedd le a mobilt az állványról és firkáld össze a kottát. Ezután menj a konyhába, vedd ki a büdös sajtot és a tojást a frigóból, az utóbbit tedd a mikróba. Ha ez megvan, állj az ablak elé és várj, amíg a gyerekek berúgják a lasztit. Gyorsan cseréld ki a tekegolyóra és nyomás az előszobába. Ott firkáld össze a képet és kend a büdös sajtot a szomszéd kedvenc növényére. Ezután menj a fürdőszobába, tömítsd el a klotyót a klotyópapírral és szappanozd össze a padlót. Bújj el a gardróbban és várj, amíg a szomszéd észreveszi az összefirkált képet. Ekkor csörgesd meg a telefont a mobillal. Ezután dőlj hátra és figyeld a dühöngő szomszédot.

A higiénia-nap

A komódban találsz ragasztót, filctollat és cipőpasztát. Ha megvannak, menj a fürdőszobába szerezd meg a klotyópapírt és a szappant, ezután nyisd ki az orvosságos szekrényt. Habfürdőgolyócskákat és hajnövesztőszert találsz benne. Ezután menj a nappaliba és várj, amíg a szomszéd elhagyja a konyhát. Ekkor vedd ki a frigóból a tojást és szemétkosárból az üres üveget. Ha a szomszéd elhagyja a fürdőszobát, menj oda és töltsd meg az üres üveget fürdővízzel. Ezután bújj el a gardróbban és várj, amíg a szomszéd megfürdik. Innentől kezdve kövesd őt egészen addig, amíg újra a konyhába érsz. Ott tedd a tojást a mikróba és cseréld ki a tejesüveget a fürdővízzel teli üvegre. Amikor a szomszéd elhagyja az előszobát, menj oda és firkáld össze a képet. Ezután a fürdőszobában szappanozd össze a padlót, önts hajnövesztőszert a fürdővízbe és kend be cipőpasztával a törülközőt. Menj a nappaliba, ragasztózd össze a fényképalbumot és cseréld ki a mézescsókot a habfürdőgolyócskákra. Bújj el a gardróbban és várj, amíg a szomszéd felmegy a nappaliba. Ekkor tömítsd el a klotyót a klotyópapírral és bújj vissza a gardróbba. Gyerekjáték, ugye?

2. adásidény:

Egy kis művészet anyuci kedvéért

Chili, a papagáj a nappaliban szunyókál, ezért ott mindig lopakodj. A komódban találsz egy szerszámkulcsot, az üzenőtáblán pedig rajzszögeket. Ha megvannak, menj a fürdőszobába és nyisd ki az orvosságos szekrényt. Találsz benne folttisztítót és egy ollót. Ezután menj az előszobába és várj, amíg a szomszéd elhagyja a konyhát. Menj oda és turbózd fel a dízelgenerátort a szerszámkulccsal, a sámlit rakd tele rajzszögekkel és vedd ki a szemétkosárból a banánhéjat. Menj a nappaliba és alakítsd át gördeszkává a lábtámaszt. Ezután menj le az előszobába és várj, amíg a szomszéd a konyhába ér. Ekkor menj fel a hálószobába. Ott nyisd ki az üvegcsét és tegyél magnéziumport a fényképezőgépre. A banánhéjat dobd a padlóra és menj ki az erkélyre. Ott szabadítsd ki a galambot az ollóval és mázgáld el a festményt a folttisztítóval. Végül nincs más dolgod, mint elbújni az ágy alá és jót nevetni a szomszédon.

Egy szép napos délelőtt

Chili miatt megint lopakodnod kell a nappaliban. A komódban találsz egy koszos cipőkefét, a frigóban mézet, a szemétkosárban pedig egy banánhéjat. Menj fel a hálószobába és vedd ki az éjjeliszekrényből a kulcsot. Ezután menj le az előszobába és szerezz rajzszögeket az üzenőtábláról. A fürdőszobában nyisd ki az orvosságos szekrényt a kulccsal és tedd a cipőkefét a fogkefekészletbe. Ha megvan, menj a konyhába és várj, amíg a szomszéd elhagyja a nappalit. Ekkor menj fel, bújj el az ágy alatt és várj. Amikor a szomszéd kimegy a hálószobából, menj az erkélyre, önts gyomirtót az öntözőkannába, tegyél rajzszögeket a kempingszékre, csukd össze a napernyőt, önts mézet a napozókrémbe és nyisd ki a virágföldes zsákot. Megint bújj el az ágy alatt és várj, amíg a szomszéd kimegy az erkélyre. Ekkor menj az előszobába és dobd a banánhéjat a padlóra. A konyhában önts virágföldet a kávésdobozba, végül bújj el a gardróbban. Lehet, hogy a szomszédnak mégsem lesz olyan szép ez a délelőtt?

Volt egyszer egy kismalac

Bármilyen meglepő, Chili már megint a nappaliban szunyókál. Menj a konyhába, vedd ki a frigóból a mexikói szószt és a szemétkosárból a banánhéjat. Ezután menj a nappaliba, ott vedd ki a Kis kémikus készletből a nitroglicerint és a zacskóból a szupercsípős mexikói csilikekszet. Az előszobában szerezz rajzszögeket az üzenőtábláról és várj, amíg a szomszéd a konyhába ér. Ekkor menj fel az erkélyre, vedd fel a kaktuszt az asztalról és tedd az éjjeliszekrényen levő ébresztőórára. Ezután menj vissza az erkélyre és várj, amíg a szomszéd elalszik. Lopakodj be a hálószobába, vedd le a kulcsot a kulcsakasztóról és önts mexikói szószt a pohárba, amiben a szomszéd protkója van. Ezután menj a konyhába, tedd a csilikekszeket a papagájropis dobozba és öntsd a nitroglicerint a tejesüvegbe. Az előszobában nyisd ki a kismalac ketrecét a kulccsal. Ezután menj fel a hálószobába, dobd a banánhéjat a padlóra és tedd a rajzszögeket a szomszéd ágyába. Végül menj ki az erkélyre és figyeld, hogyan lép a szomszéd egyik csapdából a másikba.

Főzőcske, de okosan

Na, kitalálod? Igen, Chilit most is a nappaliban találod. Szerezz rajzszögeket az üzenőtábláról, utána menj a fürdőszobába. Az orvosságos szekrényben találsz sebbenzint és a növénynövesztőszert. Menj a konyhába, vedd ki a frigóból az ecetet és a szemétkosárból a banánhéjat. Ezután menj fel a hálószobába és bújj el az ágy alatt. Amikor a szomszéd már a nappaliban van, menj ki az erkélyre, önts növénynövesztőszert a permetezőbe és sebbenzint a sörbe. Miután megcsomóztad a tűzoltókészülék csövét, bújj el az ágy alatt. Amikor a szomszéd kimegy az erkélyre, dobd a banánhéjat a padlóra és menj a nappaliba. Ott rakd tele a széket rajzszögekkel és cseréld ki a bort az ecetre. Nincs más dolgod, mint az előszobába menni és végignézni, ahogyan a szomszéd megbőnhődik a szegény kismalac haláláért.

3. adásidény:

A nagymosás napja

Úgy tűnik, hogy a szomszédnak is elege lett Chiliből, ugyanis a dolgozószoba falán lóg a trófeája. Helyette a kutya alszik a nappaliban, ezért most is legyél óvatos, ha arra jársz. Vedd ki a komódból az üveggolyókat és menj a nappaliba. A sarokban találsz madáreledelt. Ha megvan, menj a konyhába, szerezz mosószert a mosószeres dobozból és vedd ki a villanykábelt a szemétkosárból. Ezután menj fel a dolgozószobába és vedd ki a fiókból a papírvágó kést. Miután felvetted az erkélyen levőasztalról a kertészlapátot, bújj el az ágy alatt. Mialatt a szomszéd kiteregeti a ruhákat, menj le a pincébe, vedd fel a szerszámkulcsot a barkácsasztalról és szerezz egy üveg vörösbort a borosállványról. Az utóbbit öntsd a mosógépbe és berheld meg a centrifugát a szerszámkulccsal, végül dugd a villanykábelt a konnektorba. Ezután menj az előszobába és várj, amíg a szomszéd a konyhába ér. Ekkor menj oda a nappaliban levő frissen átültetett növényhez. A kertészlapáttal vegyél ki egy kevés virágföldet, ezzel koszold össze a szőnyeget. Ezután lyuggald ki a porszívót a papírvágó késsel. Amikor a szomszéd a centrifugába teszi a ruhákat, ébreszd fel a kutyát és menj a dolgozószobába. Ott önts mosószert a haleledelbe. Ezután szórd az üveggolyókat a hálószoba padlójára, bújj el az ágy alatt és várj, amíg a szomszéd kimegy az erkélyre. Ekkor tedd a tűzforró vasalót a ruhákra és bújj vissza az ágy alá. Amíg a szomszéd a halakat eteti, menj ki az erkélyre és szórj madáreledelt a teli ruhaszárítóra. Végül bújj el az ágy alatt és figyeld, mit szól a szomszéd az új madáretetőhöz.

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell...

A kutya a változatosság kedvéért a konyhában fekszik. A sporttáskában találsz egy gumikötelet és egy görkorit, a komódban pedig üveggolyókat. Ha megvannak, menj a pincébe. A barkácsasztalon találsz egy fogót, alatta pedig egy rugót. Ezután menj fel a konyhába és vedd ki a villanykábelt a szemétkosárból. A fürdőszobában, az orvosságos szekrényben találsz doppingszert. Vedd ki és várj, amíg a szomszéd elhagyja a nappalit. Ekkor menj fel az erkélyre és vedd fel a fémfűrészt az asztalról. Ezután menj a hálószobába, vedd ki a csomókötési szakkönyvet az éjjeliszekrényből és tedd a rugót a trambulin alá. A dolgozószobában tedd a doppingszert a haleledelbe és cseréld ki a jógakönyvet a csomókötési szakkönyvre. Ezután menj a nappaliba és szereld szét a szobakerékpárt a fogóval. Helyezd a görkorit a konyha padlójára és várj, amíg a szomszéd felmegy a hálószobába. Ekkor menj le a pincébe, cseréld ki az expander rugóit a gumikötélre, dugd a villanykábelt a konnektorba és fűrészeld be a súlyzórudat. Ezután menj fel az előszobába, szórd a földre az üveggolyókat és bogozd össze az ugrókötelet. Végül bújj el a gardróbban és mulass jól a pórul járt szomszédon.

Ezermester a háznál

Úgy tűnik, hogy a kutya nem szeret a konyhában aludni, mert megint a nappaliban fekszik. A komódban találsz egy biztosítékot és üveggolyókat. A pincében tüntesd el a törlőrongyot a csőről, nyisd ki a központi fűtés csapját és vedd fel a barkácsasztalról az erővágót. Ezután menj fel a konyhába, vedd ki a szemétkosárból a levágott villanydrótot és várj, amíg a szomszéd elhagyja a nappalit. A hálószobában vedd ki az éjjeliszekrényből a kínvallatásról szóló könyvet és szórd az üveggolyókat a padlóra. Az erkélyen berheld meg a sarokcsiszolót és menj a dolgozószobába. Ott rongáld meg a létrát az erővágóval. A nappaliban cseréld ki a szerelési útmutatót a kínvallatásról szóló könyvre. Csapj zajt, hogy a kutya felébredjen és menj a konyhán keresztül a pincébe. Nyisd ki a fővízcsapot és dugd a villanydrótot a konnektorba. Ezután bújj el a gardróbban és várj, amíg a szomszéd felmegy a nappaliba. Ekkor helyezd a biztosítékot a biztosítékszekrénybe és bújj vissza a gardróbba. Innentől már megy minden magától.

A vadász rémálma

A kutya most a hálószobában fekve nehezíti meg a dolgod. A komódban üveggolyókat és fekete cipőkrémet találsz. Menj a fürdőszobába és vedd ki az orvosságos szekrényből a pillanatragasztót. Ezután bújj el a hálószobában az ágy alatt és várj, amíg a szomszéd lemegy a nappaliba. Ekkor vedd ki az éjjeliszekrényből a lufit és a töltényesdobozból a töltényeket. Ezután menj a dolgozószobába és vedd ki a fiókból a kutyasípot. Várakozz a hálószobában addig, amíg a szomszéd elhagyja a nappalit. Ekkor menj a konyhába, tegyél cipőpasztát a fémtisztítóba és vedd ki a villanykábelt a szemétkosárból. Amikor a szomszéd elhagyja az előszobát, menj le a pincébe. Ott dugd a villanykábelt a konnektorba, töltsd meg a vadászfegyvert és tömd el a csövét a dugóval. Ezután vedd ki a patkányt a patkánylyukból, vedd fel a rozsdás szöget a barkácsasztalról és menj az előszobába. Ott várj egészen addig, amíg a szomszéd kinyitja a szekrényt. Ekkor fújd meg a kutyasípot, menj a nappaliba, tegyél puskaport a pipadohánytartóba és szereld a rozsdás szöget a lemezjátszóra. Ha megvan, bújj el a gardróbban és várd meg, hogy a szomszéd lemenjen a pincébe. Ekkor szórd az üveggolyókat az előszoba padlójára. A hálószobában ragasztózd össze a vadászkalapot és tedd a patkányt az éremvitrinbe. Ezután menj ki az erkélyre és dugd a lufit a vadászkürtbe. Végül bújj el az ágy alatt és figyeld, hogyan lesz a vadászból préda.